Watch Intro Video

DÉ GEOCACHING BOOMKLIMCURSUS

In deze cursus gaan we je leren hoe je doormiddel van de 'Single Rope Techniek' de boom in kan klimmen om die boomcaches te loggen. Deze techniek is een makkelijke, veilige en veel gebruikte onder de geocachers.

WAT JE GAAT LEREN

√ Het beoordelen van de omgeving en boom
√ Klimsysteem installeren vanaf de grond
√ Veilig de boom in klimmen
√ Afdalen
√ Uitleg over benodigde materialen
√ BONUS: Hoe help je een klimmer (in nood) naar beneden vanaf de grond

HOE WERKT HET

Doormiddel van instructie video's zie je stap voor stap hoe je veilig een boomcache kan loggen. Wanneer je de cursus hebt afgerond, krijg je een examen die al je kennis test.
Heb je alle vragen goed? Dan ben je klaar om zelfstandig in een boom te klimmen. Ben je even iets vergeten? geen probleem, de video's blijven altijd beschikbaar.
Watch Intro Video

De instructeur

Mark Jakobs, geboren in 1961, klom voordat hij liep. Met dat gevoel voor avontuur werd hij Outdoor Adventure Instructeur waarna hij jaren werkte in de Ardennen, Alpen, Amerika, Zuid-Amerika en Nieuw Zeeland (kajakken, skiën, canyoning, ropes courses, rafting, bergklimmen, hiking en survival). Mensen begeleiden in het leren of ondergaan van nieuwe avonturen is zijn passie.
Outdoor werd een middel om met mensen te werken en in 1995 startte hij ProjectAdventure Nederland. Op een van de trips in Amerika kwam hij terecht bij de Boomklimcursus van Peter 'Treeman' Jenkins. Een nieuwe passie was geboren en startte, samen met Maike van der Linden, in 2009 TheTreeclimbingCompany.
Mark nam deel aan internationale Boomklimwedstrijden, is gecertificeerd boomveiligheidscontroleur en jureert bij boomklimwedstrijden wereldwijd.
 • -Paul-

  Het is een geweldig om in de touwen te hangen. Een nieuwe wereld gaat voor je open en met de juiste skills en een beetje lef gaat ook de T5 cache container open!

 • -Marian-

  Mark was een uitstekende en inspirerende leraar en Maike een geweldige gastvrouw, ik heb er echt veel geleerd en klim nu de één na de andere boom in. Super!

LOG NU ZELF OOK DIE BOOMCACHE!

Ben jij er ook klaar voor om die boomcaches mee te pakken? Super leuk!
Volg nu tijdelijk de E-cursus t.w.v. €77,- voor slechts €47,50
 • -Femke-

  Het is echt geweldig om zo hoog in een boom een cache te loggen. Heerlijk om van het uitzicht te genieten en de adrenaline door je lijf heen te voelen stromen.

 • -Peter-

  Jullie cursussen zitten heel goed in elkaar. In duidelijke kleine stapjes werd ik meegenomen in de magie van het boomklimmen Fantastisch!